Home Bestilling Om Healing Om Heidi Links  
 
 

Hvem er Healer Heidi Ødegaard Mikkelsen?

Heidi er født i 1975. Hun har jobbet med healing nesten hele livet, og oppdaget allerede som liten at hun har evner som er spesielle. Om teknikken hun bruker sier hun: “ Teknikken jeg bruker kalles Didjima-behandling. Det er en sammenfatning og et møte mellom gamle og nye energier. Den frigjør blokkeringer i skjelett og chakraene, jobber med alle indre organer, renser vannet, blodet, lymfesystemet og meridianene i kroppen. Hever frekvensene, forsterker intuisjonen og vekker positive minner.

Hele behandlingen går inn på cellenivå. Klienten ligger som oftest på ryggen, og behandlingen tar ca en time. Jeg legger hendene oppå kroppen, men kan selvfølgelig jobbe over og på avstand også. Scanner av og til inn noe informsjon på forhånd, men det meste kommer under behandlingen, eventuellt mens klienten hviler etterpå. Didjima er en helhetlig behandling.”

Hilsen

Heidi Ødegaard MikkelsenHeidi formidler også de unike Living Food produktene - Platinum Health Products - til David Sandoval, Dette i nært samarbeide med sin mor som bl.a er sykepleier, akupunktør og naturterapaut. De har begge god kjennskap til produktene da de har anvendt disse i en årrekke selv i tillegg til å formidle de videre.


Birgitta Thunberg

Heidi har lært teknikken Didjima-behandling i både Norge og Sverige fra Birgitta Thunberg, som kommer med egen webside om ikke lenge. Birgitta er grunnleggeren av denne terapiformen, og jobber som kunstner, kursleder, healer og medial rådgiver. Inntil videre kan Birgitta kontaktes av interesserte på tlf. +46 51592016

Heidi</b>  
     
  Copyright 2007 © Alex Pezeshkmehr, alexpez76@gmail.com All rights reserved.
Frontal picture by Anne Romslo, www.anneromslo.com